24 Mart 2020 Salı

CEO’muzun COVID-19 salgını ile ilgili notu.

Bu zor zamanda işletmenize yardımcı olmaya hazırız.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
GoDaddy

Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize ulaşın.
Müşteri Numarası: 203498797

Sayın GoDaddy Müşterileri,

Bizim için, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı kadar önemli bir şey yoktur. COVID-19 salgını yayılmaya devam ederken sizi ve dünya genelindeki diğer bağımsız girişimleri desteklemek için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isterim.

GoDaddy Yardım sayfasında faydalı videolar, makaleler ve uygun çözümler bulabilirsiniz.

GoDaddy Destek Ekibimiz, telefonları ve sohbetleri yanıtlamaya devam edecek. Konu dışı veya önemsiz olduğunu düşünmeden tüm sorularınızı sorabilirsiniz (ancak destek ekibimiz evden çalıştığından bekleme süreleri uzayabilir, ayrıca evcil hayvan ve çocuk sesleri duyabilirsiniz). Yardıma ihtiyacınız varsa bizi arayın. Daima yardıma hazırız.

Hizmetlerimiz devam ettiğinden çevrimiçi iş faaliyetleriniz devam edebilir. Böylece müşterilerinize ulaşabilirsiniz, onlar da sizinle bağlantı kurabilir.

Son olarak, lütfen kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın. Güvende kalın. Sağlıklı kalın. Sabırlı ve nazik olun. Şimdi bağlarımızı kuvvetlendirmenin, birlikte (dijital olarak) durmanın, bu fırtınalı günlerde birbirimize yardımcı olmanın ve bu süreçten daha güçlü çıkmanın tam zamanı.

Birlikte başaracağız.

 

Aman Bhutani

CEO, GoDaddy
#OpenWeStand

 

 

Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. Bu adrese gönderilen e-postalara yanıt verilememektedir.

Telif Hakkı © 1999-2020 GoDaddy Operating Company, LLC. 14455 N. Hayden Rd, Ste. 219, Scottsdale, AZ 85260 ABD. Tüm hakları saklıdır.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder