12 Mart 2020 Perşembe

GoDaddy + WooCommerce ile e-ticarete başlayın.

GoDaddy'nin Türkçe blogundan ipuçları, başarı hikayeleri ve teknolojik trendler hakkında yazılar görmek için bu e-maili açabilirsiniz.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
GoDaddy

12.3.2020

"Girişimcilik zaten kolay değil, bir de web sitesi ile mi uğraşmam lazım?" diyenler için neden web sitesi kurmalısınız sorusunu yanıtladık.

 

mercekhane.com, dijital dergi olmayı hedefliyor.

Fotoğraf ve video çekme tutkusunu online dünyaya taşıyan Celil Doğan, mercekhane.com ile "dijital dergi" havası yaratmayı hedefliyor.

Devamını Okuyun 
GoDaddy ve WooCommerce ile e-ticarete atılın.

GoDaddy ve WooCommerce, WordPress e-ticaret sitesi kurulumunu her zamankinden daha kolay hale getirmek için güçlerini birleştirdi.

Devamını Okuyun 

Selina
GoDaddy Blog Yazı İşleri Müdürü

P.S. Online dünyada başarılı olmanız için ihtiyacınız olan araçları GoDaddy'den %20* indirimle alın. İndirimden faydalanmak için bir sonraki siparişinizde sepette blogsmbtr kodunu kullanın.

 

 

E-posta listemizden ayrılmak için buraya tıklayabilir veya e-posta tercihlerinizi yönetebilirsiniz.

Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. Bu adrese gönderilen e-postalara yanıt verilememektedir.

Telif Hakkı © 1999-2020 GoDaddy Operating Company, LLC. 14455 N. Hayden Rd, Ste. 219, Scottsdale, AZ 85260 ABD. Tüm hakları saklıdır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder